Aktuality

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Pravidlá ochrany osobných údajov
Spracúvanie osobných údajov je neoddeliteľnou súčasťou prevádzky našich webových stránok. Je pre nás dôležité, aby osobné údaje zákazníkov boli spracúvane spôsobom, ktorý neodporuje zásadám a požiadavkám  NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „GDPR“) ani zákonu č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov. Z tohto dôvodu, ale aj v záujme transparentnosti nakladania s osobnými údajmi, pripravil prevádzkovateľ webovej stránky túto informáciu o ochrane osobných údajov.
V prípadoch, keď sa od zákazníka ako od dotknutej osoby získavajú osobné údaje, ktoré sa jej týkajú, poskytuje prevádzkovateľ pri získavaní osobných údajov nasledovné informácie:
a)      Prevádzkovateľom webových stránok je spoločnosť
www.novamarianka.sk, s.r.o., so sídlom Nám. Andreja Hlinku 3, 831 06 Bratislava, IČO: 45 320 306
b)      Účelom spracúvania osobných údajov je realizácia prevádzky webovej stránky ako aj obchodná komunikácia s potenciálnymi zákazníkmi, otázky, rezervácie či objednávky služieb na základe požiadavky zákazníka a tiež marketingové aktivity prevádzkovateľa na základe oprávneného záujmu. Právnym základom spracúvania osobných údajov je tak článok 6 odsek 2 písm. b) a f) GDPR, a na jeho plnenie je nevyhnutné získať a spracúvať osobné údaje v minimálnom potrebnom a tiež možnom rozsahu.
c)      Pri prevádzke webových stránok dbáme o dôvernosť osobných údajov našich zákazníkov a ich osobné údaje neposkytujeme žiadnym iným subjektom. Výnimkou môže byť poskytovateľ platobných služieb v prípade, že sa realizuje platba alebo iný subjekt so zákonným oprávnením na prístup k údajov.
d)     Osobné údaje zákazníkov súvisiace s komunikáciou prostredníctvom tejto webovej stránky, ako aj údaje súvisiace s dodaním tovarov a služieb, uchovávame po dobu nevyhnutnú na splnenie archivačných povinností vyplývajúcich z osobitných predpisov (napr. príslušné právne predpisy upravujúce povinnosti pri vedení účtovníctva a pod.).
e)      Zákazník ako dotknutá osoba má právo na informácie a prístup ku svojim osobným údajom, právo na ich opravu, právo na portabilitu a tiež právo na vymazanie, právo na namietanie či obmedzenie spracúvania a právo obrátiť sa kedykoľvek na dozorný orgán ochrany osobných údajov. Právom každej dotknutej osoby je tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
f)       Je našim cieľom získavať a spracúvať osobné údaje zákazníkov v najmenšom možnom rozsahu. Zabezpečenie obchodnej komunikácie či prípadné dodanie služieb však bez spracúvania osobných údajov nie je možné. Poskytnutie minimálneho rozsahu údajov je teda potrebné tak na obchodnú komunikáciu ako aj realizáciu objednávok.
g)      Je našim oprávneným záujmom vedieť, akým spôsobom naši návštevníci používajú naše webstránky, s cieľom zlepšiť možnosti a pohodlie ich návštevy a používania, ako aj možnosť realizácie marketingovej komunikácie. S týmto zámerom využívame v minimálnom možnom rozsahu aj nástroje tretích strán, ktoré nám to umožňujú. Ide najmä o Google Analytics IP adresy a cookies nám v tomto pomáhajú. Cookies si kedykoľvek môžete vymazať v nastaveniach svojho prehliadača.
h)      Ak zákazník súhlasil so spracúvaním osobných údajov na marketingové účely, vykonávame ho zasielaním e-mailových správ (napr. newsletter, alebo ponuka obdobných tovarov a služieb) na kontaktnú e-mailovú adresu. Svoj súhlas môže zákazník kedykoľvek odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme a z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

UŽ STAVIAME V LOKALITE LÚKY II, 2. etapu

UŽ STAVIAME V LOKALITE LÚKY II, 2. etapu

V marci sme zahájili 2. etapu výstavby v príjemnej, tichej lokalite Marianky - Lúky II.  Rozostavané sú dva trojdomy so štvorizbovými domami na pekných cca 4 árových pozemkoch. Domy majú moderný vzhľad a dispozičné riešenie maximálne využíva obytnú plochu domu. Pôdorysy a podrobné informácie nájdete v časti Predaj. Obhliadku si môžete dohodnúť na tel. č. 0911/403 901.

NOVÝ PROJEKT V PREDAJI

NOVÝ PROJEKT V PREDAJI

Zahájili sme predaj bytov všetkých veľkostí v krásnom prostredí pod Karpatami, v bytovom komplexe Bratislava - Park pod Kolibou. Viac informácii o veľkostiach a vybavení bytov nájdete na webovej stránke www.parkpodkolibou.sk alebo nás kontaktujte na adrese info@novamarianka.sk, t. č. 0911/403 901.

POĎAKOVANIE

POĎAKOVANIE

Poďakovanie obce Marianka konateľovi firmy www.novamarianka.sk, s.r.o. Ing. Petrovi Miškócimu.

POĎAKOVANIE

POĎAKOVANIE

Poďakovanie obce Marianka konateľovi firmy www.novamarianka.sk, s.r.o. Petrovi Hasoňovi.

NÁKUPNÉ CENTRUM BORY

NÁKUPNÉ CENTRUM BORY

V  rodinnom obchodnom centre Bory Mall  nájdete vyše 180 obchodov. Centrum sa stane miestom pre každodennú návštevu a stretnutia, či trávenie voľného času. Vďaka priestranným pasážam sa v ňom  budete cítiť naozaj príjemne. Tento pocit znásobí i prechádzka na čerstvom vzduchu, v záhrade, priamo v srdci centra. Bory Mall je však aj praktickým miestom s množstvom služieb, ktoré využívame denne. Návšteva pošty, fitness centra, bežný nákup či návšteva lekára v poliklinike, to všetko sa dá vyriešiť priamo na mieste.  Veľkou výhodou je poloha pri diaľnici D2 a bezplatné parkovanie na viac ako 2400 parkovacích miestach priamo pri nákupnom centre. Na jar 2015 pribudne vonkajší detský zábavný park aj moderný multiplex s 12 kinosálami.

KAVIAREŇ

KAVIAREŇ

V prvý májový deň privítala v areáli detského ihriska prvých hostí útulná kaviarnička MariaLand pohoda-hra-pôžitok. Kým sa deti hrajú na novom ihrisku, rodičia posedávajú na terase alebo v príjemnom prostredí kaviarne pri dobrej kávičke a koláčiku. Aj v nepriaznivom počasí sa deti majú kde hrať - pripravený je pre ne detský kútik. Pod jednou strechou našiel miesto aj kadernícky, kozmetický a masážny salón. www.marialand.sk

OTVORENIE  DETSKÉHO IHRISKA

OTVORENIE DETSKÉHO IHRISKA

V krásny prvomájový deň sme na začiatku Lipovej ulice otvorili pre najmenších obyvateľov Novej Marianky verejné detské ihrisko. Deti sa môžu hrať v krásnom prostredí plnom zelene, v bezpečí, chránené od komunikácie. Všetky zariadenia sú z ekologických a pre deti bezpečných materiálov. Ihrisko je vhodné pre všetky vekové kategórie detí : pre najmenších sú určené hojdačky a šmýkačka, pre staršie deti preliezačky a trampolína. Vstup do obytnej zóny už oživil smiech a krik šantiacich sa detí.

BILLA v Záhorskej Bystrici

BILLA v Záhorskej Bystrici

Začiatkom decembra bola v Záhorskej Bystrici pri hlavnej ceste smerujúcej do Marianky otvorená nová BILLA.
Pre obyvateľov Marianky je tak možnosť nákupov širšia a bližšia.

TONDACH

TONDACH

Pri výbere stavebných materiálov pre výstavbu rodinných domov developer uprednostňuje tie, ktoré sú  kvalitné a ekologické. Keramická stálofarebná strešná krytina značky TONDACH patrí medzi také.  Je  vyrobená z prírodných, 100% zdravotne nezávadných materiálov. Je  extrémne odolná, jej mimoriadne hladký povrch chráni strechu pred najtvrdšími poveternostnými plyvmi a zároveň redukuje usadzovanie nečistôt.  Strešná krytina TONDACH má životnosť min. 80 rokov bez údržby. Investíciou do kvalitnej  strechy ušetrí majiteľ čas i peniaze.  

SCHRÁNKA PRE PODNETY V NOVEJ MARIANKE

SCHRÁNKA PRE PODNETY V NOVEJ MARIANKE

Pre tých, ktorým nie je ľahostajné dianie v NOVEJ MARIANKE sme pred časom zriadili mailovú adresu: novinky@novamarianka.sk. Sem môžete posielať svoje námety, nápady ale aj konštruktívne kritické názory. Zároveň prostredníctvom tohto mailu budete vždy včas informovaní o všetkých aktualitách, ktoré sme pre Vás pripravili. 

DIAĽNIČNÝ PRIVÁDZAČ OTVORENÝ

DIAĽNIČNÝ PRIVÁDZAČ OTVORENÝ

Novovybudovaný diaľničný privádzač v úseku diaľnice D2 križovatka Stupava juh, situovaný priamo na úrovni obce Marianka spojený s tunelom Sitina dopravne prepojuje lokalitu obce Marianka s centrom Bratislavy, a zabezpečuje rýchlu a dobrú dopravnú dostupnosť do všetkých častí mesta. Prínosom je rýchlejšie a bezpečnejšie dopravné spojenie, odľahčila sa tiež preťažená cesta prvej triedy cez Lamač, a znížili sa negatívne vplyvy dopravy na životné prostredie. 

Príďte sa pozrieť na Váš nový dom

DOHODNITE SI OBHLIADKU UŽ DNES

Tešíme sa na Vás

+421 911 403 901
+421 903 286 672

e-mail: info@novamarianka.sk

 
Zdieľajte      

KONTAKTNÝ FORMULÁR

Partneri
© 2013 Nová Marianka. Tvorba web stránok +421